Trimsalon

Onze werkwijze

Melly’s Trimsalon is zeer begaand met het welzijn van uw trouwe viervoeter. Een trimbehandeling is voor uw hond een belevenis op zich. De trimster zal de behandeling zo aangenaam mogelijk maken, zonder onnodige stress. Met alle liefde, zorg en veel aandacht zal uw hond bij Melly’s Trimsalon getrimd worden. Met een knuffel een aai of met een lekkernij.

Wij werken alleen op afspraak. U kunt telefonisch contact opnemen met Melly’s Trimsalon via telefoonnummer 06 38362442. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt bij Melly’s Trimsalon, wordt er besproken wat er precies moet gebeuren. De behandeling is afhankelijk van het ras en vacht. De trimster werkt volgens de gangbare trimschema’s (rasstandaard), uw hond zal naar wens getrimd worden.

Door mijn werkervaring en studie, kan ik zien hoe het is gesteld met de gezondheid van uw hond, door middel van zijn vacht en huid. Ik ben niet bevoegd om een diagnose te stellen, maar ik kan u wel adviseren en waar nodig doorverwijzen naar uw dierenarts.

 

Hygiëne

Tijdens een behandeling wordt er gewerkt met professionele trimmaterialen, na iedere behandeling worden alle gebruikte materialen in de salon grondig schoongemaakt en ontsmet/gesteriliseerd. Tevens wordt de salon na iedere behandeling grondig schoongemaakt en ontsmet/gedesinfecteerd, zodat er geen besmettelijke ziektes of parasieten overgebracht kunnen worden op andere honden. In de salon wordt gewerkt met een vast schoonmaakprotocol!

 

Puppytrim

U kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Laat uw hond wennen aan een kam of borstel. Bij Melly’s Trimsalon kunt u langskomen voor een puppy trimbeurt. Uw hond kan alvast wennen in de trimsalon. Voor meer informatie over puppytrim, kunt u met Melly’s Trimsalon contact opnemen via telefoonnummer 06-38362442.